Descărcare episoade de pe Netflix cu FlixGrab

Alexfebruarie 3, 2022

FlixGrab este o aplicație prin care puteți descărca videoclipuri de pe diferite platforme de streaming. Platformele compatibile cu aplicația sunt: Netflix, Disney+, Amazon Prime, Hulu, HBO, Youtube, Facebook, Instagram etc.

Aplicația este perfectă pentru a putea descărca videclipuri de pe Netflix, Disney+, Amazon pentru a le putea vedea offline.

Funcționează destul de ușor. Copiați linkul de pe siteul dorit, îl lipiți în aplicație, selectați unde vreți ca videclipul să fie salvat și așteptați câteva minute să se descarce (depinde de viteza de internet).

Cu varianta demo puteți descărca doar videoclipuri low quality. Dar dacă aveți premium, beneficiați de mult mai multe opțiuni:
• Descărcări multiple în același timp
• Calitate Video/Audio HD
• Descărcarea subtitrărilor
• Descărcarea unui întreg sezon de-odată

Pentru a descărca episoade de pe platforme cu abonament (Netflix, Hulul, Disney+), veți avea nevoie de conturi premium. Dacă vreți să cumpărați conturi de Netflix, Disney+, Hulu, Amazon etc, intrați pe serverul de discord sau contactați-mă direct: AlexD#2026

Niște imagini si videouri despre cum arată și funcționează FlixGrab

Pentru mai multe informații în legătură cu aplicația, intrați pe site-ul lor oficial: https://freegrabapp.com/product/free-netflix-download/

Categories