Regele Shaman (2001) – Dublat în Română (1080p, SDTV)

Regele Shaman (2001) – Dublat în Română (1080p, SDTV)

Evaluarea ta: 0
8.9 10

Sezoane și episoade

1Sezonul 1 Jul. 04, 2001

Creator

Distribuție

Inuko Inuyama isManta Oyamada
Manta Oyamada
Katsuyuki Konishi isAmidamaru / Luchist Lasso / Blamuro
Amidamaru / Luchist Lasso / Blamuro
Yuuko Satou isYoh Asakura
Yoh Asakura
Megumi Hayashibara isAnna Kyōyama / Opacho
Anna Kyōyama / Opacho
Romi Park isRen Tao
Ren Tao
Takehito Koyasu isFaust VIII
Faust VIII
Yuji Ueda isHorohoro
Horohoro
Hikaru Midorikawa isSilva / Patch Hao
Silva / Patch Hao

Rezumat

Manta Oyamada, cunoscut ca și Mortimer sau pe scurt Morty în varianta tradusă în engleză de Fox Box (devenită mai târziu 4Kids), un tânăr studios de gimnaziu, încearcă într-o noapte o scurtătură spre casa printr-un cimitir după ce a pierdut ultimul tren după școală. În timp ce calatorea prin el, se întâlnește cu Yoh Asakura si “companionii” lui: un cimitir plin de fantome. Yoh revelă a fi un shaman, o punte intre lumea celor vii si a celor morți. Yoh demonstrează de asemenea puterea unui Shaman de a se unii cu un spirit pentru a atinge acelasi scop. Yoh și Morty devin repede foarte buni prieteni în timp ce Yoh își folosește abilitățile de Shaman pentru a ieși cu bine din diferite situații.

Lupta Shaman este o bătălie ținută o data la 500 de ani între Shamanii concurenți, câștigătorul devenind “Regele Shaman”, persoana care este capabilă să contacteze “Marele Spirit” (spiritul la care fiecare suflet se va întoarce eventual). Câștigătorul primește abilitatea de a reface lumea după propriul plac. Anna Kyoyama, logodinca lui Yoh, intră curând în peisaj și prescrie un antrenament brutal, cu scopul de a-l pregăti pe Yoh pentru turneu. Astfel începe intriga care îl va duce pe Yoh într-o călătorie în drumul căreia se va împrieteni cu Ryu(Rio), Tao Ren(Len/Lenny), Horohoro(Trey), Faust VIII, Lyserg Diethel și Joco(Chocolove).

În timpul Luptei Shaman, Yoh îl întâlnește pe Hao Asakura, un Shaman foarte puternic care dorește să extermine toți oamenii și Shamanii slabi pentru a crea o lume doar pentru Shamani. La sfârșitul luptelor Shaman cand echipele rămase erau constituite din Yoh și prietenii lui, Legiuitorii X si echipa lui Hao, echipele rămase au decis să piardă turneul încoronându-l pe Hao pe Regele Shaman. În timp ce Hao este dus departe, Yoh și prietenii lui decid să-l atace pe Hao în timp ce fuzionează cu Marele Spirit care este în comă. Pentru a face asta, Yoh și prietenii lui trebuie să-i învingă pe cei din tripul “Patch” care sunt obligați să-l servească pe noul Rege Shaman.

Odată înfrânți cei zece membrii ai tribului, Hao este trezit ca Regele Shaman. El îl înfrânge pe Yoh și prietenii lui și le absoarbe sufletul. În interiorul Marelui Spirit, Yoh, Ren, Horohoro, Faust VIII, și Joco se luptă cu Hao cu cele cinci spirite legendare; Spiritul Pământului, Spiritul Tunetului, Spiritul Ploii, Spiritul Focului și Spiritul Vântului. Se dezvăluie că Marele Spirit i-a îndeplinit dorința lui Hao astfel încât cineva să poată să aducă înapoi spiritul mamei lui. Cu ajutorul Annei, mama lui Hao este adusă Marelui Spirit. Ea îi spune lui Hao că trebuie să-i ierte pe oameni pentru că au asasinat-o. Hao decide să amâne planul sau de a-i eradica pe oameni și să-l observe pe Yoh și prietenii lui cum schimbă lumea.

Șapte ani mai târziu, Hana Asakura îi așteaptă la o stație pe cei cinci luptători legendari și pe părinții lui, Yoh și Anna.

Regele Shaman (2001) – Dublat în Română (1080p, SDTV)
Regele Shaman (2001) – Dublat în Română (1080p, SDTV)
Titlu original シャーマンキング
TMDb Rating 8.5 130 voturi
Prima apariție Jul. 04, 2001
Ultima Apariție Sep. 25, 2002
Sezoane 1
Episoade 64
Durată 23 minute

Titluri Similare

Pokemon (1997) – Dublat / Subtitrat în Română
Star Wars: Rebelii (2014) – Subtitrat în Română (1080p,HD) [Star Wars: Rebels]
Secretele Familiei Sâmbătă (2008) – Subtitrat în Română [The Secret Saturdays]
Să-nceapă Aventura (2010) – Dublat in romana, (1080p, HD) [Adventure Time]
Liga Dreptății (2001) – Subtitrat în Română (HD, 720p) [Justice League]
Vaca și puiul (1997) – Dublat în Română (480p, SDTV) [Cow and Chicken]
Infinity Train (2019) – Subtitrat în Română (1080p, HD) [Trenul Infinit]
Code Lyoko (2003) – Dublat în Română (720p,HD)
The New Adventures of Jonny Quest (1986) – Subtitrat în Română (1080p, HD)
Trei Sub Stele: Povești din Arcadia (2018) – Dublat în Română (1080p,HD) [3Below: Tales of Arcadia]
LEGO Ninjago: Maeștrii Spinjitzu (2011) – Dublat în Română(720p, HD) [Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu]
Haideți, Tineri Titani! (2013) – Dublat în Română (1080p, HD) [Teen Titans GO!]